logo

Uitslag jubileumpartij met foto's van 3 juli 2016

LogoWaldklap

Kaatsers

Foto Klaas Rozema

 

Jubileumpartij De Waldklappers Tytsjerk een geweldig succes.
Afgelopen zondag 3 juli hield K.V. De Wâldklappers haar jubileumpartij ter ere van het 40-jarig bestaan. Onder ideale weersomstandigheden werd om 11:00 uur de dag begonnen met koffie en een lekker stuk oranje koek. Ook kreeg iedere deelnemer een prachtig shirt, met logo en opschrift.

Gebakshirt

Na een fraaie openingsspeech van onze voorzitster Geke Bloembergen en oprichters Wout de Jong en Jelle Idzenga konden om 12:00 uur alle leden en oudleden aan de wedstrijden beginnen. Er was sprake van een prachtig deelnemersveld met maar liefst 6 parturen in de A-klasse en 20 parturen in de B-klasse. Iedereen kaatste drie keer individueel, dat wil zeggen drie keer kaatsen met verschillende 'maten' (medestanders). Om plusminus 17:00 uur konden de prijzen worden uitgereikt uit handen van leden van de jubileumcommissie Harm Kooistra en Tjepco Miedema. Daarna kon iedereen genieten van een Chinees buffet en bleef het nog lang gezellig in 't Fjirde Fak, de sportkantine in Tytsjerk.

 

De uitslag:
A-Klasse:
1e. Anne Koopmans (krans)
2e. Johan Linthof
3e. Bart Sobel
4e. Stefan Jeurink
5e. Bareld Bos.
B-Klasse:
1e. Fedde Durk Kingma
2e. Anne-Brecht de Vries
3e. Rimkje Sobel.
Zij gingen ook met de krans naar huis.
Verder waren er nog prijzen voor:
Johan Talsma, Jorrit Punter, Tseard Krol, Martijn Visser, Erik van der Veen, Erik van der Waard, Selina Meijer, Pieter Tabak en Hermien van der Meer. Onder de foto de link naar de foto's van Ibo Tamminga. Had er wat leuke muziek onder gezet, maar helaas dat mocht niet.


WinnaarsJubileum 
Bij de foto alle prijswinnaars.

 

https://youtu.be/l3isO1yh59Q 

Zie ook de link van kanaal 30

http://www2.rtvkanaal30.nl/index.php/sport/overige-sporten/17353-waldklappers-vieren-jubileum-in-stijl

 

Voorwoord

 

 

 

 

Alle inhoud op deze website copyright De Wâldklappers.
Overnemen van inhoud zonder toestemming is niet toegestaan.